LAUANTAI

Pian on kolmasosa superdieettiä takana..:)

Lauantai oli lepopäivä, siksiköhän laiskotti melkein koko päivän. Kuitenkin 45 minuutin kevyt kävely järven rantatietä pitkin. Ilma oli aivan mahtava! Ja illalla saunaan jalkakylvyn kera, ja punainen greippi-rasvaa koko vartalolle ja vielä jalkarasvat. Näinhän se kroppa huolletaan, kiitos huoltomiehelleni :)

Tuli hieman poikettua normiruuasta: pari kuivaksi käristettyä sian kylkisiivua.. No paino oli yhteensä 12 grammaa, joten ei tullut kovasti syntiä tehtyä ;P Ja sunnuntaina huomasin, että vaikka valikoin Abban auringonkukkatonnikalapurkin, niin olis pitäny olla vesitonnikalaa... No niinhän se tietysti: oliiviöljyähän meidän dieetissä syödään!! Paino on silti vähän laskenut, että ei kai pikku synnit koko dieettiä vie hunningolle, jatkossa olen skarpimpi!! I PROMISE :)

SUNNUNTAI

Aamulla sitten strategiset mitat:

  • paino 70,8 kg (-2kg)
  • vyötärö 80 cm (-7)
  • vyötärö navan kohdalta 89 cm (-4)
  • rinnanympärys rintojen alta 81 cm  (-2)
  • lantionympärys 89 cm (-2)
  • reidet 59/60 cm (-0,5)

Osa mitoista otettu viikonloppuna ennen superdieetin alkua, ja osa maanantaina 12.8. aamulla. Joka paikasta on vähän kutistunut, eli oikeaan suuntaan olen menossa :) Ärsyttää tuola palstoilla kun ihmiset marisee, tuloksia pitäis olla miljoona kiloa ja senttiä HETI, eikö ne tajuu että jos ne kilot ja sentit on hankittu monessa kuukaudessa tai jopa vuodessa, niin ei kai ne hitto soikoon lähde pois kuin taikaiskusta???!!!!! Vaatii työtä ja kärsivällisyyttä ja ohjeiden noudattamista, prkle!! (mähän oon oikia henkilö sen sanomaan, kun kerran olen näemmä vähän lipsunut ohjeesta :D :D

2.viikon treenit

  1. ma: aerobinen 46 min ja kotitreeni
  2. ke: aerobinen 46 min ja Treeni 1
  3. pe: aerobinen 45 min ja Treeni 1
  4. su: aerobinen 55 min ja Kotitreeni

Sunnuntaina lisäksi pieni kävely alkuillassa.

Ja nyt on ateria 2. syöty. Olipas tosi namia 200 g (huomiseksi toinen annos) jauhelihaa käristettynä sipulin kera. Niin hyvää että vasta hetken päästä muistin lisätä suolaa :) Jäi tänään syömättä 1 rahka-annos ja vähä marjoja.. no ehkä ne lauantaiset korvaa ne ;) Kotitreeni tuntui tänään tosi rankalta, aluksi en hikoillut ja treenijuoma tuntui pullistavan vatsaa.. kiva siinä sitte tehdä vatsalihaksia :O Mutta sain treenin silti vietyä hyvin  loppuun. Kuuma tuli ja piti levätä ja puuskuttaa treenin jälkeen, eli siis jotain on tullut tehtyä. Ja nyt on tosiaan 2 viikkoa takana ja vielä 4 edessä tätä osiota. Jee! ja jatkuu ;)