Viikonloppua

Perjantaina ja lauantaina meni vähän syömiset epätäydellisesti. En vaan kerta-kaikkiaan jaksanut syödä koko määriä. Ja muutaman kerran ruokailuväli venyi liian pitkäksi, mikä aiheutti huonoa oloa. Lauantaina tein kotitreenin, jonka jälkeen menin saunaan. Aikaahan siinä vierähti, joten Ateria 2:en söin vasta ysin jälkeen illalla. Ja kauan kesti, mutta sain sen syötyä. Iltapala kuitenkin jäi sitten lauantaina pois.

Nukuin huonosti sunnuntaiyön: luin, tein ristikkoa ja lopuksi katoin töllöä, jonka ääreen sitten viimein nukahdin ;) No, sunnuntaiaamuna puntari näytti 70,6 eli -2,2 kg!! ja kuudessa päivässä!! Aika hienoa :) Tosin sunnuntaina lepopäivä, mutta kevyt puolen tunnin lenkki tuli tehtyä kivalla järvenrantareitillä. Olisi ollut kiva kävellä enemmänkin, mutta melkein nukahdin pystyyn kävellessä ja oli tosi väsynyt olo!! Siinä kai se vähäinen syöminen sitte näkyi + vähäinen nukkuminen. Mutta parin tunnin päikkärit ja sitte päivällinen ja ajomatka Sjoelle.

1. viikon treenit: jokaisena treenipäivänä aamuaerobinen ennen aamiaista

maanantaina kahvakuulatreeni

tiistaina kotitreeni

torstaina kahvakuulatreeni

lauantaina kotitreeni

UUSI VIIKKO 2.

19.8. ma

Työviikko edessä, ja maanantaina saa treenata, kuinka dieetti onnistuu töitten kanssa. Heräsin maanantaiaamuna klo 05.15, että ehdin kaikki. Ensin aamuaerobinen 45 min, sitten suihku, vihannesten höyrystys ja aamupalan syönti. Ja siinä sivussa naama ja hiukset kuntoon ja lopuksi eväitten punnitus. Raejuustorasian vein kokonaisena töihin, osaan suurin piirtein ottaa sieltä lounaalla sen 30 grammaa :) Sitten lounaan ja välipalan punnitukset, Ja sitten vielä vettä mukaan 1 puolentoista litran pullo ja 1 puolen litran pullo, jota on helppo pitää töissä mukana. Söin lounasaikaan välipalan, koska en ollut kovin nälkäinen ja iltapäivällä lounaan. Illalla sitten kotitreeni, ja nyt onnistui punnerruksetkin, YES! Ja tein 20 x3 kun viimeksi lauantaina tein 15x4. Uskomattoman nopeesti on kunto noussut, illalla ainoastaan käsivarret käytetyn tuntuiset :)

20.8. ti

Lepopäivä! Tänään tuntui, että ruoka ei meinaa riittää!! Kumma, että lepopäivinä oon nälkäisempi kuin treenipäivinä..:O No, teinhän leppoisan 30 min aamulenkin ennen aamiaista, oli vaan raukea olo, hyvä että edes heräsin sen lenkin aikana :D Illalla piti mennä Shindo-venyttelemään, mutta tunti olikin peruttu ja tilalla olis ollu Balance. Mutten halunnut mennä siihen, on kuitenki paljon rankempi kuin Shindo, ja nythän on lepopäivä.. Harmitti vaan hitosti, kun ei sitä tuntia ollutkaan :(  Niinpä sitten kotiin relaamaan ja syömään päivän viimeistä ateriaa (iltapalan söin ennen oletettua venyttelytreeniä..) Kello on 22.50 ja mulla on NÄLKÄ!! Täytyy kai mennä nukkumaan, aamiaista odotellessa :P  Ai niin, damn mutta paino ma ja ti-aamuina 71,5 kg, mutta onneksi johtuu kai menkoista. Toivottavasti huonenna tai torstaina viimeistään olis kuin sunnuntaina...Buenas noches <3