Paino pysyi taas samassa noin viikon ajan ja jopa nousi 200g viikon verran. Nyt sitten on kolmena aamuna peräkkäin paino pudonnut :) Lauantaiaamuna paino 68,7 :) Painoa tippunut 4,1 kg viidessä viikossa (-1 päivä). 3,1 kg matkaa normaaliin painoindeksiin. Ja myös senttejä tippunu vähitellen :)

5. viikon lukemat

  • Paino 68,7 kg (72,8-68,7 =4,1 kg)
  • Rinnanympärykset 96/79 (alta 83-79= 4cm)
  • Vyötärö/napa 80/88  (88/93, eli -8cm ja -5cm)
  • Peffa 88 (100,5-88= -2,5 cm)
  • Hauis 31 (33-31 = -2 cm)

5. viikon treenit

  1. Ma: Aerobinen 55 min, Kotitreeni 40, 35, 30, 20 (jotenkin tahmea olo, jotkut liikkeet 40x4)
  2. Ti: Aerobinen 52 min, Kahvakuula 6kgx25x3 (tahmea olo, tein 6 kg kuulalla)
  3. To: Aerobinen 52 min
  4. Pe: Treeni1(35,35,31,30, jotkut liikkeet 35x4) Treeni kulki taas paremmin :)
  5. La: Kevyttä kävelyä ja oleilua metsässä ja järven rannassa
  6. Su: AAMULLA Kahvakuula 8kgx25x3, 1. ja 4. 25+20+20, Treeni kulki, vaikkei laturia, eka aamutreeni :) Aerobinen iltapäivällä 42 min.

Olin niin varma, että jatkan sd extran ja sit liten, mutta nyt mun pitää arpoa, että kumman silti aloitan..Toisaalta tuota painoa on vieläkin paljon tiputettavaksi, noin -15 kg ja aikaa voi mennä 30 viikkoa eli reilu puoli vuotta. Että mikäpä tässä hätä. Hei: nyt hoksin että jos nyt otan Lite Weight Lossin ja sit tammikuussa Lite In shape:n, niin siinähän on 20 viikkoa ohjelmaa!! Pitääpä miettiä!!

Maanantain ja tiistain treenit tuntui tosi tahmeilta ja olin jotenkin väsynyt muutenkin :( Ilmeisesti flunssa yritti päälle. Keskiviikkona en tehnyt mitään ja torstaina vain aamuaerobisen. Kannatti vissiin olla pari päivää rauhallisesti, kun perjantaina treeni kulki taas hyvin :) Sunnuntaina heräsin jo kuurelta aamulla :O Koska ei väsyttäny, niin teinkin HETI kahvakuulatreenin. Ja nyt taas 8kg:lla ja lähes täydet toistot. Vain A-kyykky ja hauiskääntöranskalaisyhdistelmä jäi 20 toistoon toisella ja kolmannella kierroksella. Jee :) Iltapäivällä sitten Mustavuoren mäkeä ylös, aika rauhallisesti menin kun maksimisyke oli 157! Mutta kyllä tuo ylämäkitreeni vain tuntuu :)

Ruuissa olen pysynyt muuten ohjeissa, mutta pari iltapalaa on ollut vajaata.  Ei vaan oo jaksanu syödä, varsinkin jos ateria on tullut syötyä myöhään. Tosin sitten olen aterioissa punninnut lihaa/kalaa 100 grammaa kypsänä.. Jotenkin  tuntuu lihan määrä pieneltä, kun siitä haihtuu kuitenki iso osa paistossa. Jauhelihastakin, vaikka on paistijauhelihaa, niin saattaa yli 30% haihtua :(

Ja sunnuntaiaamuna paino oli 500 grammaa isompi, mutta menkat alkoi, eli se onneksi johtuu siitä! Jännä nyt nähdä, koska paino seuraavan kerran laskee, viimeksi laski parissa päivässä 300 grammaa ja sitten meni muutama päivä että oli suurinpiirtein samassa ennen menkkoja. Sen jälkeen mulla olikin paino 1,5 viikkoa lähes samassa.

Ihmeen helppo on ollu noudattaa tätä dieettiä. Lauantainakin, kun oltiin kalassa ja metsässä, niin eväät mukana ja protskupatukka vielä varalla. Ja hyvin meni!  Täytyy siis aina suunnitella ruokailut, ja ottaa valmiit eväät mukaan ja vielä pari protskupatukkaa varalle :) Eikä mun tee edes enää mieli mitään roskaruokaa, haluan hyvää ruokaa joka pitää olonkin hyvänä. Iho näyttää tosi kirkkaalta naamasta :) Ja kasvojen sekä kropan iho on sopivan tuntuinen, ei kuiva kuten yleensä loppukesällä ja syksyllä. Mihinkäs niitä rasvoja enää tarvitaan??  Johtuukohan oliiviöljystä ja omegoista mitä popsin? Joka tapauksessa tämän ruokavalion myötä on tullut paljon muutakin positiivista kuin kaventuminen ja painon putoaminen :) ihana dieetti, josta pitäis osata soveltaa elämäntapa :)