5.viikon treenit

ma: tankkauspäivä=lepopäivä

ti: Kotitreeni 3+2 (heikko olo, joten viimeinen kierros jäi tekemättä)

ke: aamuaerobinen 1h

la: PT-tekniikkatreeni, Lenkki 45 min

su: WL sali1 aikas kevyillä painoilla, Hot venyttely 30 min, lenkki 30 min

 

Tiistaina tein kotitreenin ja vaikka olo oli vieläkin vähän hontelon heikko, johtuen varmaan tankkauksesta, mahavaivoista ja siitä, kun treenin aloitus venähti edellisestä syömisestä liian pitkälle. Oon ollu yleensä tosi tarkka, että treeni alkaa 1,5-2 tuntia ruuan jälkeen. Joskus välipalan jälkeen oon aloittanu jo tunnin päästä. No tästähän voi oppia. Mutta ihanaa oli huomata, että viiden päivän tauon jälkeen lihakset olis kyllä jaksanu ja oli jotenkin voimakkaan oloiset vaikka itse en jaksanu.. olikohan tämä nyt loogista :D Ja sivuhooverissa huomasin, että läskikerros oli pienentynyt, YES!!!! Juu, siis mullahan on tapana sivuhooverissa puristella ja mittailla sitä mahan ja kylkien läskikerrosta, mitäpä muuta sillä vapaalla kädellä tekisi :D :D Ja palkkarin jälkeen olo koheni :) Palstalta luin myös, että tankkauspäivän jälkeen treeni voi olla jähmeämpi..

Kipeenä :(

Keskiviikko - perjantai menikin mahavaivojen takia ihan plörinäksi. Työt jaksoi ok, mutta keskiviikkona oli pahin: kauhee mahapolte ja yökkö olo. Söin jotenkin ohjeen mukaan kuitenkin, joitain jäi syömättä. Torstaina vielä teatteri+ravintolaillallinen. Siis ehdottomasti Maanalainen armeija iskee jälleen Tampereen työväen teatterissa oli aivan loistavan hauska ja kevyt. Parhaimpia nähtyjä :) Torstaina söin muuten normisti, mutta päivällinen oli ohi ohjeiden... varsinkin jälkiruoka. Onneksi annokset oli pieniä :) Perjantaikin vielä lievää kärvistelyä, ja jotenkin ummetuksen oloista vaivaa, niin ostin Laxoberonia ja otin 3 helmeä alkuillasta. Niinpä sai käydä aamuyöllä pari kertaa vessas, mutta pääasia että se ärsyttävä turvotus ja kipu lakkasi :) Nyt pitää siis lisätä psylliumia... tähän asti on riittänyt 2-4 grammaa päivässä, eli aika pieni määrä ohjeeseen verrattuna! Ummetus on ollu ihan vieras juttu mun elämäs, pitikö sekin kokea.. (sehän on vanhusten vaiva yleensä....) Vai johtuuko ummetus liikunnan puutteesta... maha kipee >> ei treeniä >> ummetus >> maha taas kipee ja turvoksis. No, paljon pahempiakin juttuja on... ei vaan näköjään jaksais mitää takapakkia, ettei voi tehdä treenejä!! Ekan kerran SD:n tai Liten aikana on nyt treenit menny noin pahoin alle ohjelman. Mutta täytyy kai olla onnellinen, ettei pitempää taukoa, eikä mitään isoa vaivaa. Nyt vaan on niin herkkänä kaikesta tämän projektin onnistumiseen liittyvästä.. pitäis varmaan vähän relata :)

WAU!! Elämäni ensimmäinen PT-treeni :)

Onneksi selviydyin vaivoista, ja pääsin lauantaina Tampereelle treenaamaan!! Aivan MAHTAVAA!!!! Käytiin Fitfarmin Annan kanssa WL:n treenien tekniikoita läpi, ja tuli paljon vinkkejä ja tarkennuksia sekä korjauksia asentoihin. Siis ei uskoisi, että ihan pienillä muutoksilla on ISOJA vaikutuksia. Vaikka treenailin siinä ohessa kevyesti, niin lihaksiin tuli kiva työtätehnyt olo. Ja tuntui tosi tehokkaalta. Kun noi kotitreenit alkoi tuntua liian heppoisilta, vaikka nekin toki on tehokkaita, mutta kaipaan enemmän: verta hikeä ja kyyneleitä, (eli punaista naamaa, puuskutusta ja läpimärkää tukkaa:D) Ja nyt minulla on ihan oma treenipäiväkirja :) Tuollaista olenkin halunnut!

Sunnuntaina uuteen nousuun :)

Lauantai-iltana otin vielä kaiken varalta Laxoberonit, että varmasti pääsen sunnuntaina treenaamaan. Niinhän sitte heti päivällä menin ja ilmoittauduin lisäksi Hot venyttelyyn, niin tulee sekin puoli hoidetta. Salille varasin aikaa, kun piti haeskella niitä laitteita.. Tein kevyillä painoilla tai esim. Hackin ilman painoja, että pääsen tuntumaan. Mulla oli reilu vartti aikaa venyttelyn alkamiseen, ja otin sinne vaan treenijuoman jämät.. Olis varmasti pitänyt ottaa palkkari sinne juotavaksi. Tuli vähän höntti olo lopuksi, sitte äkkiä kotiin syömään! No, seuraavalla kerralla sitten parempi toteutus. Jätin salilla loppuaerobisen tekemättä, koska halusin ulos lenkille. Tuntuipa kivalta kävellä, se venytti jännästi sisäreisilihaksia, jotka oli vähän työtätehneen oloiset :) Eli loppujen lopuksi tämä ei niin huono treeniviikko ollutkaan. Tarkoitus olisi huomenna tehdä Sali 2. ja sitten alkaa kunnolla treenit järkevillä painoilla.

Paino paino...

Huomasin etten oo ollenkaan spekuloinut painoa tälle viikolle :O Sunnuntaiaamuna paino 65,1 kg. Ihan oon tyytyväinen, kun oon syönyt vähän ohitte. Toisaalta en mitään roskaruokaa ole syönyt. Vain voissa paistettua mantelikuhaa, isompia liha-annoksia, vähän perunoita, Teatterissa pieni juustokakku ja ravintolassa pieni jälkiruoka-annos: jäätelö+suklaapähkinäkakkua. Toisaalta kiva, että näki kuin voi syödä myös normisti, mutta paino ei nouse. Toisaalta mulla on jäänyt ruokia syömättäkin, kun on ollu ällö olo. Paino on ollut tällä viikolla 65,1 kg - 66,2 kg. Tankkauspäivän jälkeen nousi hetkeksi, mutta vaihtelee muutenkin. Niin joo, ja ne tankkauspäivän stevialakritsit: hyi hitto!! Ei enää ikinä karkkiä. Vieläkin ällöttää!! WFC:n salin vaaka näytti 65 kg vaatteet päällä ja aamupala syötynä... Jospa mun puntari näyttääkin liikaa!!!! eli siis oonkin 1-2 kg kevyempi oikeesti :) Ja Anna muistutti, että kun alan treenaa salilla, ja eli siis kovempaa kuin ennen, niin taas paino voi nousta! Mutta sitkeesti aion silti punnita, kun se on jännä nähdä kuin se paino tippuu ja nousee välillä ja mistä syystä :D Onneksi tosiaan sentit eivät seilaa, ihanaa! Nyt vaan innolla uuteen viikkoon :)