Viikonloppuna tuli syötyä viimeisiä ruokaintohimoja pois ja oltua maalla rentoutumassa :) Perjantaina söin hetkeen aikaan viimeisen annoksen kanansiipiä ja hottia siipisoosia. Vähän mukaillen voin toki syödä samantyylistä: broilerin rintapalaa siipisoosin kanssa. Mutta ei lisäksi porkkanaa, punaista paprikaa eikä soosiin kookosrasvaa ;)

Lauantaina oltiin kalassa, ja saalistakin tuli pitkästä aikaa: 3 kuhaa, keskikokoinen ahven ja hauki. Muutama hauenretale laitettiin takaisin järveen kasvamaan :) Ohjelmaan kuului myös saunaa ja grillausta.

Sunnuntaina oltiin mustikassa, koska pitihän kerätä dieettimarjoja varastoon. Saatiin yhdessä reilu 3 litraa mustikkaa, vaikka aluksi näytti köyhältä maaperältä mustikkojen suhteen. Mieheni ja hänen äitinsä lahjoittivat ystävällisesti marjat dieettikäyttöön minulle, kiitos heille siitä :) Ja oma äitinikin toi herukoita ja mustikoita lisäksi, eli nyt on hyvin marjaa varastossa. Sunnuntai-iltana oli pakko saada KUNNOLLINEN kebab-salaattiannos, eli matka vei Tampereen Punjabiin. En kyllä jaksanu koko annosta, mutta saipahan koirakin vähän lihapaloja..

Maanantai-aamulla heräsin ekan kerran jo 5.30, mutta jatkoin unia 9:ään asti. Sitten kaivoin pitkästä aikaa sykemittarin esille (patterin ostin jo uuden, on tainnu olla laatikossa pari vuotta viime käytöstä...) ja aamulenkille pikku hiljaa menoksi. "Pojat" (=mies ja hänen samojedi-koiransa) tuli mukaan ja niin lähdettiin harjulenkille. Lenkki kesti tunnin ja 3 minuuttia, kaloreita meni 425, rasvanpolttosykkeellä 28 min ja kunnonnostosykkeellä 35 min. Eipä huono lenkki, naama punainen mäkiä välillä noustessa, mutta hyvä fiilis :) Kotona sitten eka aamupala dieetin ohjeitten mukaan. Ja teinpäs yksinkertaisesti kaikista aineista aamusekoituksen: raejuusto, soijalesitiinirae, mehukeitto, marjat ja leseet sekaisin ja sitten vielä omega-3, Green tea-kapselit, monivitamiini, C-vitamiinit myös suuhu. Että näillä eväillä, ompas kokoelma :)

 

IMG_2608-normal.jpg

Aamupala venähti kyllä enemmän brunssin aikoihin, mutta menikin sitten hyvin alas. Lounas parin tunnin päästä ja välipala vielä ennen kahvakuulatreeniä. Ja asiaan: Latausjuoma + banaani (huh kun tulin täyteen), joiden aikaan samalla tein treenijuoman sekä palautusjuoman. Sitten vähän muuta puuhaa ja vihdoin kahvakuulan kimppuun. Tein aluksi lämmittelyksi joogan aurinkotervehdyksiä: 2xA ja 2xB ja 3 kertaa kahvakuulaohjelman. En olisi ikinä uskonut, että se oli niin rankka! Hyvin jaksoin, mutta hiki virtasi melkein koko ajan! Lopuksi palautusjuoma, mutta siinäkin oli jo lipittämistä, kun maha oli vieläkin turvoksis treenijuomasta... eli puolikas banaani jäis syömättä. No, jos sitten myöhemmin tilanne muuttuu. Päivällisen sain alas juuri ja juuri, meinas tulla ähky, mutta toisaalta nyt parin tunnin päästä näemmä on sen verran nälän tunnetta, että kyllä se iltapala laskee :)

Ihmeellinen olo, tosi pirteä ja energinen olen ollut koko päivän. Tosin olen puuhaillut kaappien järjestelemisiä, aivotoimintaa vaativaa opiskelua ei ole huvittanut tänään tehdä. Vessassa on saanut kulkea jatkuvasti, joten olikin kiva aloittaa dieetti ihan kotosalla, tämä oli todella luxusta! Maha vähän sekaisin, joten lisäsin vielä maitohappobakteeritabut mukaan käyttöön. Huh: pillerimäärä on hurja! (mutta tämä on väliaikaista, niin sen kestän). Normaalisti syön D- ja B-vitamiinia ja joskus Magnesiumia. Täytyy kyllä myöntää, että nuo treenijuomajutskat vaikuttais toimivilta. Treenin jälkeen energinen olo ja lihakset ei tunnu kipeiltä eivätkä kireiltä. Näin ensimmäisen päivän jälkeen voin sanoa, että todella hyvä olo, joka toivottavasti vain jatkuu ja paranee :) Espero despues 6 semanas...  ;)