Tänä aamuna parempi rasvanpolttoaerobinen kävely, 50 minuuttia ja keskisyke126. Sykemittarin mukaan 40 minuuttia rasvanpolttosykkeellä :) Aamiaiseksi otinkin vehnäleseitten tilalla psylliumia. Kerta kaikkiaan nuo vehnäleseet on dieetin kauhein ruoka! Siis maistuu ihan sahajauholta (vaikken koskaan oo niitä maistanu ;D Psylliumin liuotin vesilasissa ja join erikseen aamupalan kanssa vähitellen. Yes!

Lounaaksi höyrytin parsakaalia, kesäkurpitsaa, vihreää paprikaa ja sipulia, ja sen verran paljon, että riitti päivälliseksi ja huomiseksi lounaaksi myös. Olo on energinen, leikkasin nurmikonkin, joten aerobista treeniä tuli tunti lisää :)

Maha ei ole enää sekaisin :) mutta ajattelin syödä maitohappobakteereja parisen viikkoa. Pissillä pitää käydä jatkuvasti, yöllä kävin 3 tai 4 kertaa, mutta onneksi nukahdin heti uudestaan. Ehkä se on vähän helpottanu.

Nyt tein laturin, treenijuoman ja palkkarinkin lähes rutiinisti :) Söin puoli banaania ennen treeniä ja puolet sen jälkeen (kompromissi)Tein kotitreenin ja voi herttinen sentään, kun lihakset oli välillä kuin tulessa ja mieletön puuskutus. Piti toki pitää muutamat ylimääräiset tauot, hiki virtas vaan. Mutta treenin jälkeen onnistunut olo :)

No mutta ruuan suhteen sitten... välipalaa en syönyt iltapäivällä.. ja päivällisestä pystyin syömään vain puolet.. Kun ei vaan pystyny!! Vaikka varoiteltu palstoilla on, niin tässä tilanteessa suorastaan odotan että olisi ihana nälkä...;) Katsotaan nyt sitten, kuinka marisen nälkää muutaman viikon päästä.. Ja pystyin syömään loput päivällisestä (puolentoistatunnin tauon jälkeen). Ja klo 21.30 söin välipalan, joka jäi väliin ;) Mutta en kerta kaikkiaan ole pystynyt syömään iltapalaa!! ei ei ei. enkä jaksa enää yrittää, kello on 23.14. Eli nyt siis jos tulee yöllä nälkä, niin voin syödä sen yöpalaksi :) No huomenna on treeneistä lepopäivä, eli tankataan ja levätään.

Kokonaisuudessaan kuitenkin olo on hyvä, sitä pientä ähkyä lukuunottamatta :) Ja söin välipalalla mansikka-valkosuklaaprotskupatukan, joka oli ihan jees. Vähän niinku makupala :) Nyt iltalukemiseksi Tex Willeriä :)