Torstaina oli lepopäivä ja illalla oli työpaikan iltasyömiset. Hyvin suunniteltu ajatuksissa ja vain vähän kiellettyjä ruokia. Otin vihreää salaattia paljon ja hieman (noin 1 rkl) sieni- ja perunasalaattia. Koska oli lepopäivä, en ottanut riisiä enkä perunaa (vaikka tilliperuna tuoksui hyvältä nokkaan :) Sitten otin palan uunilohta ja broilerinrintapalan sekä uunivihanneksia. Olettaisin, että kaikissa oli jonkin verran rasvaa, mutta en usko että kovin paljon niissä tuli mukaan lautaselle, ei ainakaan yli 10 grammaa, minkä saisin syödäkin. Jälkiruokakakkua en ottanut lainkaan, mutta se ei mitään herkkuani olekaan. Ja kahvia mustana lopuksi. Niin, ja ruokajuomana otin vettä ja kivennäisvettä. Aikas hyvin selvisin :) Ja uskon että maha olis menny sekaisin, jos olisin kovin eri lailla syönyt kuin tuo dieettiruoka.

Perjantaina aamuaerobinen 45 minuuttia ja tein toisen kerran alkuillalla treeni 1:en. Ihan kivalta tuntuu, tosi nopeasti kunto nousee ja lihakset alkaa toimia :) Vähän tuntui myöhemmin lihaksissa istuutuminen, mutta ei lihaskipuja :) Mutta kyllä tuntuu piiitttkältä se 2 minuutin loppuhikoilut...ei pysty tekeen täysillä koko aikaa. Päivällinen venähti palkkarista noin 2,5 tuntia ja sen sitten taas huomas: tulee ärsyyntynyt ja vähän heikko olo. Söin osan ruuan riisistä heti, niin olo kyllä helpotti muutamassa minuutissa. Eli täytyis aina ajoittaa oikein tuo ruoka treenin jälkeen!! Mutta kun piti mennä kaupasta hakemaan xhottia siipisoosia ja kuvaamaan pelloiille ilta-aurinkoa. Ja olikin siipisoosi tosi hyvää riisin, rehujen ja kananrintapalojen kanssa, tuli luonnetta ateriaan :) Ja jotenkin jaksoikin hyvin syödä, kun yleensä pitää lopussa syödä vähän väkisin.

Nyt kun työviikko on takana, niin hyvin onnistuu kyllä nuo omat eväät töihin. Olen syönyt treenipäivinä välipalan lounasaikaan noin 11.30 ja kahvitauolla lounaan (ateria1). Lepopäivinä sitten toisin päin. Kun olen päässyt töistä, olen syönyt iltapalan tai osan siitä. Ja sitten päivällisen myöhemmin. Jonain iltana oli kauhee nälkä, mutta se meni ohi kun join lasin vettä ja järsin xylitol-purkkaa. Rehuja kannattaa höyrystää aina enemmän, siitä riittää sitten reiluksi vuorokaudeksi vihreää :) Aamulla olen aina punninnut töihin välipalan ja lounaan valmiiksi rasioihin. Töissä sitten olen lounasrehut ja lihan lämmittänyt mikrossa. Ja hyvää tulee rehuista, kun laittaa oliiviöljyn ja ruususuolaa jo punnitusvaiheessa rasiaan muhimaan :P

IMG_2627-normal.jpgKannattihan tuola pelloilla käydä kuvaamassa :)