BACK TO BUSINESS AGAIN!!

Treenit:

ma: Sali1+lenkki 30 min

ti: Sali3+lenkki 30 min

to: Sali1+lenkki 30 min

pe: Aamulenkki 30 min, BC1-treeni

su: Lenkki 30 min, BC1-treeni

 

Vihdoinkin :)

BC alkoi virallisesti 20.1. mutta koska oli jotenki vetämätön olo ja treeni ei kulkenu jostain syystä, niin virallinen aloitus 3.2. eli vihdoin asiaa!! Hyvin kuitenkin huomasin, ettei omin avuin homma toimi :( Ruokailut lipsuu vanhaan paskaan ja ei ollu salia bookattuna, niin eipä tullu kotonakaan jumpattua :( Salikortin ostin ennen BC:N alkua, ja teinkin 3 treeniä kahdella ekalla viikolla ja söin noin 80%:sesti ohjeen mukaan. Yleisesti 1,5 kuukauden löysäilystä tuli noin 2 kg takaisin.... ja hurjasti löysyyttä vatsaan, varsinki navanympärykseen (+6cm). Eli tarvin varmaan sen 2 vuoden ohjelman, että opin kunnolla ja rytmi säilyy.

No positiivista on se, että aamupala jäi pysyväksi ruokavalioon, Liten mukaisen aamupalan söin joka aamu. Eikä oo siis kauhee nälkä heti kun pääsee töihin :) Nyt kun BC alkoi, ja pari ekaa viikkoa tein 3 treeniä viikossa ja nyt tällä viikolla, kun olen tehnyt 3 salia ja 2 BC-treeniä, niin nukun taas paremmin. Mulle ei vaan sovi vääränlainen ruoka eikä liialliset tauot treeneissä. Taas aloin heräillä aamuyöllä enkä välttämättä nukkunut enää!! Mutta nyt nukun jälleen kuin pikku possu :)

Tämä BC:n ruokavalio tuntui aluksi tosi isolta määrältä. Mutta onhan siinä treeniäkin paljon. Ja ihanan dynaamiset treenit ja hiki virtaa :) Mahtavaa kun painoja saa taas treeneissä lisätä ja silti nousee!! Mutta failuresta en varmaan edelleenkään tiedä mitää.. Saan kuitenki tehtyä maksimitoistot. Ehkä saan joskus treenikaverin joka varmistaa nostot etten jää jumiin tangon alle tms. :D Ja jotenkin tuntuu, että jos painoja ottaa liikaa, niin tekniikka kärsii. Teen siis mieluummin teknisesti oikein. Pitäis varmaan taas varailla PT-treenejä :)

Salin jälkeen on ollu hyvä mennä koirien kanssa lenkille. Pentu on oppinu hienosti olemaan autossa, ja salin jälkeen suoraan lenkille! Koirat saa juosta omiaan ja mä laahustaa salitreenin jälkeen vähän hitaammin :D Kätevää :) Tosin noita lenkkejä tulee mulle enemmän kuin ohjelmaan kuuluu, mutta se tekee näille läskeille vaan hyvää. Paino sais tippua 10 kg kuitenkin, mutta ne lihaksetkin on tärkeät ja tietenkin se kiinteytys. Ekalla viikolla on paino noussu +1 kg, mutta eiköhän se taas laske niin kuin ennenkin: kovaa reeniä vaan :)