Aamulenkit tai lenkit 30 min. Flunssa yrittää edelleen päälle :(

Pari löysempää viikkoa takana, flunssa yritti päälle vähän väliä. Ja nyt se sitten iski: ääni mennyt ja pientä kuumetta. Syöminen on ollut vähän sinne päin, mutta paino onneksi pysytellyt suht vakaana. Ja senttimetrit pysyneet samassa. Nyt otan siis rennommin ja parantelen itteni. Empä muista, koska olisin nukkunut jopa kellon ympäri, väsyttää ihan kamalasti! Mutta se varmaan tulee sitten tarpeeseen :) Välillä ei ruoka maistu, ja välillä tekee mieli kaikkea outoa kuten sipsejä, suklaata yms. Kroppa ei tosiaankaan ole vielä sisäistänyt uutta ruokavaliota, vai onko se mun pää? Vaikka tietää että tulee huono olo, silti tekee roskaa mieli!! Ärsyttävää!!

Positiivistakin :)

Mun molemmat farkut lähtee jalasta avaamatta. Ja niissä toisissa on löysää peffassa ja reisissä.. Samoin mun olohousut lököttää, tyhjää tilaa löytyy :) Yöhousut taas nousee lähes kainaloihin asti :D Olen myös huomannut, että sormet on laihtunut myös. Harmi ettei ole ollut sormuksia käytössä, että näkis eron. En muista että ikinä olis sormet ollu näin hoikan tuntuiset, ne on aina ollu sellaiset lapsenpyöreät nakit. En olisi arvannut että sormetkin laihtuu, kivaa :)

Ihanaa, kun sain palautetta palautteestani  :)

"Isot kiitokset palautteestasi! Ja vielä isommat onnittelut upeista tuloksista, ihan uskomaton muutos!!
Tekstiäsi lukiessa tulen erityisen iloiseksi kahdesta asiasta: Ensinnäkin on tosi hienoa, että vaikka aloitit treenit pelkillä kotitreeneillä, mutta siirsit treenit myös salin puolelle valmennusten edetessä, koska halusit lisää tehoja. Juuri näin olisi tarkoitus, että kroppa toimii, eli kun treenit saa kunnolla käyntiin, niitä on saatava lisää ja tehokkaampia. Toiseksi on todella mahtava kuulla, että olet hoksannut sen, ettei vaa'alla ole oikeastaan väliä, vaan merkitystä on eniten sillä, miltä näyttää ja miten kroppa kiinteytyy. Varsinainen mallioppilas siis :-) "
 
Mallioppilas :) No oonhan mä jotain tajunnu :) Enpä ollut kunnolla itse edes ajatellut tätä etenemistä ja treenien tehostamista. Mutta näinhän se juuri onkin. Kun treenit alkoi tuntua liian kevyiltä, halusin lisää tehoja ja menin salille :) Ihanan selkeää ja loogista! Tuon painoasian olenkin sisäistänyt mielestäni aika hyvin. Vaikka tuon painon jumittamiseen ja seilaamiseen totuttelu ottikin aikaa. Mutta tästä lähtien katson vaan senttejä, ja lihaksia :) Ja voiman nousua, kun saa ottaa isompia painoja käyttöön. Voi että kun on ikävä jo salille!! Mutta olen rauhassa, mulla ei ole niin kiire, ja parempi hoitaa tämä ällöflunssa pois. Tulis edes kunnon kuume ja veis sen nopeesti, eikä tälläistä ärsyttävää pientä nakertamista päiväkausia. Sekin oli mielenkiintoista, että eräs Liteläinen oli laihtunut -11kg pelkällä ruokavaliolla. Ja kuvista näkyi iso muutos, paljon kiinteämpi! Siitä sen näkee, että ruokavaliolla on tosiaankin paljon isompi merkitys kuin liikunnalla. Enpä siis ota stressiä siitä, kauanko joudun itteäni parantelemaan, vaan yritän keskittyä paremmin syömisiini.
 
Itse asiassa aivan HURJAN ISO MÄÄRÄ POSITIIVISTA :)
 
Kun jatkan mietiskelyäni, vaikka olenkin syönyt ohi ohjeiden, niin oikean aamupalan olen syönyt joka aamu. Ja vettä olen juonut, tosin välillä vesimäärä vähän vajaa. Ja lihaa /kalaa rehujen kanssa tai riisiä/perunaa. Eli ei kovin isoa eroa, paitsi rehuja vähemmän ja tilalla hiilaria. Ja sitten olen syönyt juustoja, sipsejä, suklaata ja karkkia sekä suklaavanukasta. Tuntuupa syntiseltä, mutta kun tarkemmin ajattelen, niin ruokavalio suurimmalta osalta on kuitenkin terveellisen puolella :) Eli kyllä jotain on jäänyt mieleen :)  Ja yritän nyt syödä suunnilleen ohjeen mukaan, mutta kun ruokahaluttomuus vaivaa, ja maitotuotteet ei oo hyviä tulehduksen aikaan, niin jotain pitää soveltaa. Näillä mennään ja sitten jatkuu treenit ja muut :)
 
Ihanaa, kun taas yhdet vanhat housut mahtuu päälle  Ja paidat päällä isonee. Kohta saa mennä ostamaan pienempiä vaatteita, YES!! Ja kasvojen iho näyttää edelleen kirkkaammalta! Joten varmaan sen timmin mahankin saavutan :) Ja mahtavaa huomata, että vaikka punnitsen joka päivä (juu, että saan excel-kuvaajia ja että näen konkreettisesti kuinka paino muuttuilee), niin enää en ota painosta stressiä. Mun tavoitteet on senteissä ja kropassa. Paino kyllä laskee, kun laskee, mutta se ei ole ykköstavoite :)