Lepoviikko menossa, tosin tänään on jo treenipäivä :) Kun viime sunnuntaina en jaksanut treenata kuin aamuaerobisen. Ruuat syön kuitenkin tänään vielä SD:n mukaisesti. Ja huomenna maanantaina alkaa Lite Weight Loss tohinalla! Aamuaerobisen olen siis suorittanut (1h5min) ja teen SD:n kahvakuulatreenin, jotta pääsen viimein testaamaan mun uusia ihania pinkkimustia treenihanskoja :) Ja tietysti kokeilemaan uutta laturia :)

Lepoviikon liikunnat:

Ke 25.9. Lenkki 35 min

To: Lenkki 30 min

Pe: Aamulenkki 30 min

La: Lenkki 45 min

Su: Aamulenkki 1 h 5 min, SD:n kahvakuula (8kg 3x25, A-kyykky 1x20) Uusi laturi Attack oli ihku, kun ei tullu kofeiinihumalaa :) Treenihanskat piti hyvin otteen, vaikka hikosin. Tosin oikea ranne vähän jännän tuntuinen, eli pidinkö jotenkin eri otteessa kuulaa. Pitäis varmaan ostaa ne rannetuet myös..

Lepoviikon ruokailut

Lepoviikon ruokailut on sujunut lähes ohjeen mukaan. Vähän olen löysäillyt: Keskiviikkona äitin tekemää jauhelihaperunasoppaa ja lauantaipäivällinen!! Lauantaina siis: oikea määrä naudan sisäfilepiffiä, vihreitä vihanneksia vähän ja oman maan perunaa uunista+ KERMAPIPPURIKASTIKETTA JA VIINIÄ JA ROMMIKAAKAOTA JA KINKKUJALOPENOKOSKENLASKIJARULLA ja muutamat extrapähkinät. No kompensoimaan nämä: lounaalla ei öljyä ja iltapala jäi pois :) Paino oli 100g pienempi kuin lauantaiaamuna. Mutta jännä oli keskiviikkona huomata, kun söi perunasoppaa että ei pitänyt nälkää yhtä hyvin kuin normilounas. Taisi olla lihaa ja rehuja vähemmän kuin yleensä aterialla ja korvattuna hiilarilla

TANKKAUSPÄIVÄ

Tankkauspäivän pidin perjantaina 27.9. SD:N ohjeitten mukaan. Niissä oli protskuja, mutta nyt tulevissa Liten tankkauksissa ei ole protskuja koko päivänä :O Kovin väsynyt ja tukkoinen olo oli tankkauspäivänä, nukuin hiilarihumalassa yli 2 tunnin päikkäritkin! Mietin kauhulla, että Litessä on kahden viikon välein tankkaus!! Huh huh. Silti aamuyöllä jo kauhee NÄLKÄ! Siitä sen näkee, että hiilarit ei tosiaankaan vie nälkää pitkäksi aikaa tai sitten ne sekoittaa sen näläntuntemisaistin.

 

Mitatut painot lepoviikolla:

Ma 68,3kg (nousi, sunnuntaina kebabsalaattiannos)

To 67,6kg (nyt sama kuin SD:n lopussa)

Pe 67,2kg (jee, pudotusta :) TANKKAUSPÄIVÄ

La 67,6kg (Nyt paino nousi tankkauspäivän jälkeen)

Su 67,5kg (Lauantaipäivällinen..)

 

Verenpaine ja verensokeriarvot :)

VERENSOKERI 12 H PAASTO: 5,6 (<6)

VERENSOKERI 2 H ATERIASTA: 5,8 (<8)

VERENPAINE 124/82, SYKE 54 (15.7. 140/95 ja 23.8. 127/87)

Sokeriarvot hyvät ja verenpaine on laskenut edelleen :) Pitäisiköhän verensokeri mitata vielä sokeripitoisen aterian jälkeen.. nythän en syönyt hiilareita lainkaan.

Pohdintaa..

Elikkäs olen nyt koko ajan varmempi siitä, että tämä projekti vie 2 vuotta. Elikkäs elokuussa 2015 olisi sitten tämä elämänmuutosprojekti "valmis". Jos se nyt ikinä täysin valmis voi olla :) Mutta asennoidun opettelemaan ruokailuja ja liikuntaa tuon 2 vuotta. Heti, jos on ollut juhlat tai muu syömistilaisuus, niin otettava takaisin 6.viikon SD:n ohjeilla. Ja nuo syömiset on TODELLA TÄRKEÄT. Huomasin vaan lauantaipäivällisellä, että nälkä kasvoi syödessä. Eli tuli hinku suklaaseen vaikken koko SD:n aikana oo himoinnu suklaata. Mieli vissiin on tuon ruuan jälkeen tottunu jälkiruokaan. Tosi helposti siis tulee vanhat tottumukset takaisin, jos ei ole koko ajan tarkkana!! Mietin myös sitä, että kävin aktiivisesti salilla ja jumpissa 2 vuotta (2011-2012). Silti en päässyt ihannepainooni!! Jotta ne syömiset ratkaisee tämän pelin. Tammikuussa Lite In Shape ja sitten Pt-jakso. Tähän on opeteltava ja panostettava kunnolla :)