Miksi ihmeessä mietin tuota painoa??

Liten alusta painoni on ollut 67,1 - 67,5 kg paitsi sunnuntaina 66,8 kg, eli 1 viikko 2 päivää. Ja viimein keskiviikkoaamuna paino 66,5 kg ja senttejäkin taas lähteny!! Minä oon niin ihmeellinen: siksihän otin Lite WL:n enkä SD extraa, jotta painon ei tippuisi liian nopeasti ainakaan lihaksista. Ja SD:n aikana oli 2 kertaa paino 1-2 viikkoakin samassa tai nousi vähän. Lisäksi Liten alussahan syödään enemmän ruokaa kuin koko SD:n aikana :O Ja aikaa on mennyt vasta 1 viikko ja 2 päivää. Silti pohdin, miksi paino ei tipu?? IHAN TYPERÄÄ!!!! Kävi jopa mielessä ruokamäärän vähentäminen (hyi hyi) vaikka tiedän ettei niin saa tehdä. Mutta tunnustanpa nämäkin ajatukset ;)

Mutta se paino jumittaa, toivottavasti tankkauspäivä ja noi vähennykset varsinki rasvasta auttaa uuteen boostiin. Perjantai-illalla suorastaan ällötti se kookosöljyn määrä.

Treeneistä ja treenijuomista

Tiistaina tein kunnon treenipäivän: aamulla aerobinen 1 h 7 min ja illalla kotitreeni 3+3. Jippii!! Eli tein yhdet kierrokset lisää ja hyvin jaksoin. Laturia en ole liten aikana käyttänyt, koska tuntuu että ruokaa ja hiilareita on muutenkin tarpeeksi. Otan käyttöön sen ihkun päärynälaturin sitte, jos meinaa puhti loppua. Treenijuomaa olen tehnyt vain puoli annosta, koska kahvakuulatreeni on suht lyhyt ja kotitreenissä on niin paljon vatsalihasliikkeitä, ettei voi juoda paljon kun alkaa yököttää. Tuollakin juomamäärällä välillä röyhtäyttää. Mutta palkkari on edelleen ihana :) Tämä on toinen pussi Whey+mansikkaa, jota käytän. Mietin, pitäiskö olla tyytyväinen vai kokeilisinko sitä suklaata vai peräti jotai muuta. Vaihtelu virkistää, mutta huonompaan en toki haluu vaihtaa.

Mulla oli maanantaina ihan totaalilepopäivä. Eli en käynyt edes puolen tunnin lenkillä. Johtuukohan siitä, niin tiistainahan oli kova draivi päällä: aamulenkki, kaupoissa käyntiä, ideaparkissa ja vielä kotitreeni 3:lla kierroksella. Tästä kai pitää huomata, että totaalilepopäivä on tosiaan hyvästä. Yritän, ei vaan otan sen ohjelmaan kerran viikossa!!

 

2.viikon treenit

Su: Kahvakuula 6kg 2+2 (toistoja12, jee pystyin vasurilla hammarkääntö+pystypunnerrus 2x7!!), Lenkki 30 min

Ma: totaalilepopäivä

Ti: Aamuaerobinen 1 h 7 min, Kotitreeni 3+3!

Ke: Lenkki 1 h nopeampaa kävelyä

To: Kahvakuula 8kg, 6kg 2+2, lenkki 30 min jälkeen

Pe: Aamuaerobinen 1 h 5 min, Kotitreeni 3+3, haravointia lämmittelyksi noin 45 min :)

La ja Su totaalilepopäivät (kurssilla)

 

Treenit sujui hienosti ja helposti!

2.viikon treenit sujui hyvin, vaikka kotitreeniin lisäsin yhdet kierrokset. Pystyn tehdä treenit hyvin, ei tuu tyhjää oloa päähän. Jos se johtuu tästä isommasta ruokamäärästä ;). Eikä ole tarvinnut käyttää laturia, vai johtuisko se sujuminen just siitä... myöhemmin sen näkee. Shock aiheutti aina oudon olon, mutta nythän mulla on uus laturi. Tosin en montaa kertaa sitä ehtinyt käyttää. Sittenpä testaan, jos puhti loppuu treenistä. Ja sauraavaan kahvakuulatreeniinkin lisään yhdet kierrokset, tuntuu liian vähäiseltä treeniltä muuten. Jopa hammarkääntö+pystypunnerrus vasurilla sujuu, torstaina tein ekalla kierroksella 9,5 ja toisella 9. Eli eiköhän 10 mene seuraavalla treenillä :)

Kurssiviikonloppu

No sunnuntain tankkauspäivää varten pakkasin perjantaina jo hedelmät ja kuiva-aineet valmiiksi. Lauantaiaamuna heräsin jo ennen neljää!!! aaargh!! No olipahan aikaa kehittää nälkä ja syödä aamupala :) Ja punnita sekä pakata kylmäaineet sunnuntaita varten. Lauantain aamupala ja välipala on ok, mutta jännä nähdä kuinka saan koostettua suht oikeanlaiset ruoka-annokset lounaalla ja päivällisellä. Iltapalaksi taidan poikkeuksellisesti ottaa proteiinipatukan. Näin ei tule kovin paljoa "vääriä" annoksia.

Sunnuntaina tankkauspäivä ohjeen mukaisesti. Kello on nyt 19.30 ja päivällinen ja iltapala on vielä syömättä... Ei muuta kuin pastan keittoon. Pitää myös tehdä huomiseksi lounasta. Viikonloppuna en ole punninnut enkä mittaillut. Menkkojen takia turvotusta varmaan vähä ja painokin vähän isompi. Joten jännä nähdä mitat ja paino myöhemmin :)