Ruokien testailua jälleen

Maanantai-iltapalassa oli rahka, puolukka ja kookosöljy. Aikas jännän säväyksen antoi toi kookosöljy, erikoista muttei kai pahaakaan. Vaikee vielä sanoa. Maanantailounaassa mulla oli mukana porkkanaa!! Mutta sehän on juures :O En ollut vielä lukenut kasvislistaa ja oon ostanu porkkanaa pari pussia... Pitää syöttää ne miehelle ja koiralle. Siri kaikkiruokainen syö melkein mitä vaan ja tykkää kovasti porkkanoista, aina kerjäämässä kun niitä kuorii :) Maanantaipäivällinen oli pitkästä aikaa hyvin värikäs: Tomaattia, oranssia paprikaa, ja toki tutut parsakaali, kesäkurpitsa, kurkku :) Kanasta tuli tosi maukasta jollain intialaisella maustesekoituksella, pitkästä aikaa jotai uutta. Curryyn oon kyllästyny jo pari vuotta sitten. Eikä se x-hot-siipisoosikaan ole hullumpaa, siihenkin kookosöljy antoi kivan säväyksen. Kulinarismia kerrakseen. Ja vielä päivällisellä mandariini! Olipas maukasta, kuin paraskin jälkiruoka :)

Tiistaiaamulla kokeilin aamupalaan osittain raejuustoa. Kaurahiutaleet sais laittaa sellaisenaankin, mutta kivempi keittää lämmin puuro kun on niin ärsyttävän kylmät ilmat! Aamucoctail siis: kaurapuuro-puolukka-mansikka-suklaahera-raejuustomixi. Yhtä namia kuin eilen, ehkä parempaakin! Eikä ollut niin makeaa kun heraa oli vähemmän.

Tavoitteen pohdintaa

Kun lähtopaino oli 67,1 kg, ja tavoite -5-8kg, niin saatan päästä jo tämän ohjelman aikana alle 60 kg. Jos paino tippuu samoin kuin SD:n aikana, niin paino tippuisi 866g/viikko. Ja silloin 10:ssä viikossa tippuisi -8,6kg. Epäilen kuitenkin, ettei paino voi noin samaa vauhtia tippua, vaikka löysää varmasti on käytettävissä tuohon 60kg painoon asti. Jännä nähdä, miten homma etenee :) Eikä tässä mikään kiire ole!

Kummallista tuo punnitseminen: aamulla klo 5 paino oli 67,4kg ja klo 8.30 67,1kg. Olen huomannut monena aamuna, että aikaisin klo 5-6 paino on isompi. Että parissa tunnissa haihtuu noin, vaikka joisin vettäkin :O Vai onkohan mun puntari luotettava.. tosin punnitsen aina 2-3 kertaa peräkkäin.. Loppupainon katson siis myöhemmin aamulla, niin parempi tulos ;)

Ja ne senttimetrit! Mitähän tavoitteita niille osais sanoa, kun nyt on löysimmät varmaan poissa. Voisko mennä 0,5-1cm/viikko joistakin kohdista: vyötärö, napa, peffa, rinnan alta. Silloin se olisi kymmenessä viikossa 5-10cm pois. Voiskohan mennä noin? Lepoviikolla lähti sentti vyötäröstä, navasta, rinnan alta ja peffasta sekä reisistä puoli senttiä. Tosin ruokavalio SD:n 6.viikko, eli hiilariton ja niukka, ja viikonloppuna perunaa. Toki ei ollut treenejäkään, vain kevyttä kävelyä. No, jos samat lukemat lähtisi 10 viikon Lite WL:ssä kuin 6 viikon SD:ssä, niin ihan tyytyväinen olisin. Näitä on vaikea arvioida. Vai alkaiskohan peffasta ja reisistä nyt lähtemään enemmän..? Joulukuussa sitten näkee :)

Tässäpä suunnittelin, että kun Lite WL:n puolivälissä voi ostaa toisen ohjelman ohjeet 29 e:llä, niin teenpä sen! Voisin pitää taas samanlaisen lepoviikon ja tankkauspäivän, kun WL loppuu. Sitten aloitaisin jo 16.12. Lite In Shape -ohjelman. Pitääpä miettiä. Toisaalta keväällä voi alkaa Bikini Challenge, joka voisi olla seuraava etappi. Kesällä pitäisi näillä eväillä olla aika hyvässä kunnossa :)