Torstai 5.9.

Noniin, muutama päivä on vierähtänyt, tapahtumarikasta aikaa!! Alkuviikko meni isän ja siskon tays-keikoilla, mutta onneksi kaikki meni hyvin :) Aamuaerobiset on jääny väliin, mutta kevyet lyhyet lenkit tiistaina ja keskiviikkona. Ja tiistaina kahvakuulatreeni. Ja tiistaiaamuna viimein paino oli pudonnut puolentoista viikon paikallaan pysymisen jälkeen 400 g!!!! JEE :) Eli paino oli 70,4 kg ja samoin seuraavana aamuna. Ja torstaiaamuna HUPS: PAINO OLI 69,7 KG ELI -700 g!!!! Reisistä oli lähteny molemmista puoli senttiä, samoin navanympäryksestä. Upeeta, olen oikealla tiellä. Ja viimein paino meni alle 70 kg! Nyt seuraava etappi normaalipainon puolelle eli noin 65 kg ja sitten 60 kg etappi. Näin se homma etenee :) Myös uusi työpaikka sovittuna, lokakuussa sitten töihin, uudet kuviot :) :) Kylläpä tänään tulee hymynaamoja oikein urakalla :) Ja äiti huomautti, kun ei ole nähnyt muutamaan päivään, että naaman iho näyttää tosi kirkkaalta. Tänään katoin itsekin tarkasti, aivan kuin olis yhtäkkiä 10v nuorempi, on tämä vaan hyvä ruokavalio :)

Tänään vetäisin myös Treeni 1:sen, 25x3 eli koko tämän hetkisen ohjelman. Mietin vaan, kuinka ensi viikolla sujuu 30x4..täytyy yrittää sitte tsempata ;) Jotain pientä probleemaa, jotenki laturi ei meinannu mennä alas, kaipasin sen kans sitä banaania.. maistui karseelle. Olen kyllä tähän asti laittanut laturijauhetta 12g, mutta nyt laitoin 15g, kun ei ole sitä banaania enää. No, sisulla se laski alas, sitä ei tosiaankaan pitäis maistella yhtään!!

Pakko hehkuttaa vieläkin tämän dieetin erinomaisuutta!! Siis niin ihanaa, että on valmiit ruokavaliot, vitamiinit, lisäravinteet, treenijuomat ja treeniohjeet! Mun tarvii vaan niitä noudattaa ja homma etenee, ikinä ei dieetti ole ollut näin helppoa :) Kunto nousee kohisten ja aluksi oli ruuan kanssa ähkyä!! Jännä kyllä nähdä, kuinka dieetin vipat viikot menee, kun ruuan määrä vähän pienenee ja treenitoistot lisääntyy. Niin juu, kohta on 2/3 dieetistä "suoritettu".