Hou hou, neljäs päivä alkaa olla lopuillaan, iltapala on vielä syömättä (+ puolet välipalasta).

Aamulla oli lihakset aika hellät, mutta kyllä ne aamuaerobisen aikana pikku hiljaa vetreytyi :) 49 minuuttia, 40 minuuttia rasvanpolttosykkeellä ja 9 minuuttia kuntosykkeellä. Ja olipas ihana tunne, kun 20 minuutin kävelyn jälkeen oli NÄLKÄ. Tämä on kumma dietti, kun pitää olla ähkyssä ja väkisin syödä. Ei uskois että on niin mahtava tuntea nälkää.. Edelleen epäilen, että tyyntä myrskyn edellä, varmaan se nälkäkin tulee jossain  kohtaa.

Muutenkin kummaa, kun on energiaa siivoskella ja järjestellä kaappeja yms. Ihme vaikutus tällä dieetillä. Nyt ei enää niin pissata usein, mutta edelleen toki saa vessassa kulkea useammin kuin ennen. Neljäs päivä menossa, ja mä vaan suunnittelen dieetin jatkoa: onko se sd extra vai pitäiskö aloittaa lite? Vai ehkä molemmat, lite extran jälkeen :) On jotenkin niin ihanaa, että asiantuntijat on tehnyt ohjeet, ja mun tarvii vain noudattaa niitä. Ei tarvi itse suunnitella, enkä ole koskaan osannutkaan ajatella mitään lisäravinteita yms. noin tarkasti. Ihana myös, että voi treenata kotona. Tykkään kyllä ryhmäliikuntatunneista, mutta jotenki pelkkä salitreeni on vähä tylsää. Ehkä siinä pitäis olla kaveri tai muutama, että hommaan tulisi puhtia. Tai sitten oma PT laskemassa toistot ja tsemppaamassa :)

Tein lounaaksi + pariksi kerraksi kukkakaalimuusia. Höyrystin aika pehmeiksi ja muusasin sitten höyrystysveteen lisäten ruususuolaa. Ei hassumpaa, tosin vois olla luonteikkaampaa, kun olis parsakaalia seassa. Ja siitä tulikin mieleeni parsakaali-kukkakaali-jauheliha -vuoka!! Sitä täytyy kyllä tehdä. Munanvalkuaista vaan munamaidon sijaan :)

Tänään tein toisen kerran kahvakuulatreenin. Vaiks lihakset aamulla vähä käytetyn oloiset, niin silti hyvin heilui kahvakuulat. Yhteen liikkeeseen otin jo 8 kg:n kuulan, nimittäin kahden käden kulmasoutuun. En tiedä teenkö sen oikein, mutta kun se ei meinaa tuntua missää... hiki toki virtaa. Tein treeniä 3 sarjaa, ja sitten viiden toiston minisarjat perään :) Kyllä se vaan helpompaa oli kuin maanantaina :) Treenin jälkeen join palkkarin, mutta en tosiaan jaksanu syödä 1,5 tunnin päästä, vaan vasta reilun kahden tunnin päästä palkkarista.. mutta jihuu!!Jaksoin koko Ateria 2:en, vaikka riisiä oli 192 grammaa.. Tosin mukana oli 3 vihreää chiliä, ehkä hottis ruoka helpottaa syöntiä :)

2. viikon ruokaohjeet oli julkaistu! No, ensi viikolla saa keitettyä riisiä syödä "vain" 50 g, eli nopeasti suhteilla laskien se painaisi keitettynä "vain" 160 grammaa. Ja treenin jälkeen banaani jää pois, no eipä haitanne (kai), kun en tänäänkään sitä jaksanu syödä. Ja Treenijuomasta jää 1,5 dl mehua pois. Että näillä sitten ensi viikko!

Ja koska ilma on niin kovin märkä, ja illat pimenevät uhkaavasti, niin näihin kuviin ja näihin tunnelmiin :)IMG_1842-normal.jpg